مقالات

بازی بدون گوشی دو نفره (بازی فکری در خانه)

بازی بدون گوشی دو نفره

تخته نرد، شطرنج، مونوپولی، سودوکو و … جز بازیهای بدون گوشی دو نفره است که می تواند دقایقی شما را از دنیای مجازی دور کند. اگر به دنبال بازی بدون گوشی دو نفره هستید بازی های فکری بهترین گزینه است. بازی های فکری و تخته ای اگر به تناسب ویژگیهای شخصیتی شما انتخاب شود می تواند علاوه بر ایجاد نشاط باعث تقویت حافظه نیز شود. در این مقاله درباره انواع بازیهای جذاب دو نفره که به گوشی نیاز ندارند را به شما عزیزان معرفی می کنیم.

اهمیت انتخاب بازی های دونفره بدون گوشی

اهمیت انتخاب بازی های دونفره بدون گوشی

بازی بدون گوشی دو نفره یعنی تجربه لذت واقعی بازی به دور از هیاهوی دنیای تکنولوژی امروزی که گاهی به شدت خسته‌کننده می‌شود. آیا تابه‌حال از پدر و مادرتان خواسته‌اید که کمی از بازی‌های دوران کودکی خود تعریف کنند؟ اگر این کار را نکرده اید اینبار حتما بپرسید و پای خاطرات شیرینشان بنشینید چراکه آن‌ها جوری از بازی‌های شان تعریف می‌کنند که آدم هوس می‌کند دوباره کودک شود و چنین لحظات شاد و هیجان‌انگیزی را تجربه کند. با افزایش آپارتمان‌نشینی و کم شدن تعداد بچه‌ها در خانواده‌ها، بازی‌های گروهی خانوادگی هم کمرنگ شد و جای خود را به بازی‌های فردی رايانه‌اي داد.

معایب بازی با گوشی های هوشمند

همان‌طور که می‌دانید بازی‌های مخصوص گوشی‌های هوشمند با گرافیک بالا و کیفیت تصویری خوب، بسیاری از افراد را مجذوب خود کرده‌اند اما آیا می‌دانید انجام این بازی‌ها چه آسیب‌هایی به زندگی شخصی و اجتماعی شما وارد می‌کند؟

در مرحله اول از تأثیرات منفی این بازی‌ها بر زندگی اجتماعی شما شروع می‌کنیم، بسیاری از بازی‌های موبایلی به صورت تک‌نفره طراحی شده‌اند و برای انجام دادن آن باید به صورت فردی بازی را انجام داد. این امر باعث می‌شود تا شما از اجتماع فاصله بگیرید و تنهایی را به حضور در جمع ترجیح دهید.

کم‌کم دوستان خود را از دست خواهید داد یا از خانواده خود دور می‌شوید و حضور در جمع شما را اذیت می‌کند. به همین دلیل است که می‌گوییم بازی‌های گوشی می‌تواند فرد را از جامعه جدا کرده و منزوی کند.

در مورد زندگی شخصی هم می‌شود گفت که انجام بازی در گوشی هوشمند قوه تخیل و خلاقیت شما را نابود می‌کند و تمرکزتان را از بین می‌برد. این امر می‌تواند بر روی فعالیت‌های روزانه و شغل شما هم تأثیر منفی بگذارد. کسی که بازی‌های تک‌نفره گوشی را انجام می‌دهد پس از مدتی در جامعه احساس راحتی نمی‌کند و منزوی می‌شود.

حالا که با معایب انجام بازی‌های گوشی آشنا شده‌اید وقت آن رسیده است که بازی بدون گوشی دو نفره و مزایای استفاده از آن را به شما معرفی کنیم.

مزایای بازی بدون گوشی دو نفره

مزایای بازی بدون گوشی دو نفره

در بازی دونفره بدون گوشی مانند بازی‌های تخته‌ای و فکری، شما هیجان و لذت یک بازی واقعی را تجربه خواهید کرد. با وجود طراحی و عرضه انواع بازی‌های نوین تخته‌ای برخی از بازی‌ها مانند تخته نرد نیز حسی نوستالژیک به شما خواهد داد.

این بازی‌ها دورهمی‌ها و مهمانی‌های شما را گرم می‌کند و باعث می‌شود تا خانواده و دوستان دور هم جمع شوند. این بازی‌ها به صورت دونفره یا حتی بیشتر انجام می‌شوند و افراد را از تنهایی بیرون می‌آورد به همین دلیل روابط اجتماعی شما را به خوبی تقویت می‌کند.

دیگر به دنبال چه امتیازی برای انتخاب یک بازی می‌گردید که بازی‌های بدون گوشی آن را نداشته باشند؟ این بازی‌ها برای همه افراد در هر رده سنی مناسب هستند و اغلب با به چالش کشیدن قدرت تفکر، تمرکز و مدیریت استراتژیک افراد را ساعت‌ها سرگرم می‌کنند.

با انجام بازی‌های تخته‌ای از محیط مجازی فاصله می‌گیرید و به دنیای واقعی باز می‌گردید. دوستانی واقعی پیدا خواهید کرد که در سختی‌ها و مشکلات شما را تنها نخواهند گذاشت. این‌ها تمام آن چیزی است که یک بازی ایده‌آل دونفره بدون نیاز به گوشی برای شما فراهم می‌کنند.

معرفی بازی بدون گوشی دو نفره

بازی‌های زیادی وجود دارد که برای انجام آن، باید دو نفر با یکدیگر رقابت کنند و نیازی به گوشی هوشمند نیز نیست. در ادامه چند بازی معروف و پرطرفدار از این دسته‌بندی را به شما معرفی خواهیم کرد.

بازی نوستالژی و محبوب تخته نرد

بازی نوستالژی و محبوب تخته نرد

تخته نرد یکی از بازی‌های محبوبی است که اولین‌ بار 3000 سال پیش از میلاد مسیح در جهان ابداع شد و حدود 6000 سال پیش نیز برای اولین‌بار در ایران بازی شده است. شما برای برنده شدن در این بازی نوستالژیک و قدیمی باید روش مهارت ذهنی شمارش و شانس خود را به کار بگیرید.

مدت‌زمان لازم برای آماده کردن صفحه تخته نرد برای شروع بازی بین 10 تا 30 ثانیه است و پس از آن دو نفر با یکدیگر به مدت 5 تا 60 دقیقه رقابت می‌کنند و مدیریت و بخت خود را امتحان می‌کنند. در هر بسته از این بازی دو سری ۱۵تایی مهره، دو تاس و یک صفحه قرار دارد.

هدف از انجام این بازی این است که هر فرد همه مهره‌های خود را در یک مسیر نعل اسبی حرکت داده و به صفحه خانه منتقل کند. در این میان شانس خود را با انداختن تاس امتحان خواهید کرد تا بتوانید مهره‌ها را حرکت دهید. برای استعلام قیمت و خرید تخته نرد می توانید به فروشگاه های معتبر اینترنتی مراجعه کنید.

بازی فکری مونوپولی

از دیگر بازی های دونفره بدون گوشی می توان به بازی مونوپولی اشاره کرد. بازی مونوپولی را می‌توان جزء محبوب‌ترین و یکی از بهترین‌های لیست بازی فکری برای تقویت حافظه به شمار آورد. اختراع این بازی به سال ۱۹۰۳ بر می‌گردد و اصالت آن نیز از آمریکا است. این بازی به یک تاس نیاز دارد که با آن می‌توان برای روند بازی، ساعت‌ها تصمیم‌گیری کرد. در بازی فوق، بازیکنان باید تلاش کنند تا به خانه‌هایی خاص در زمین بازی دست یابند. بازی مونوپولی را باید جزء بازی‌های با تخته محسوب کرد، اگرچه بسیاری، آن را در گروه بازی‌های کارتی هم قرار می‌دهند.

مدل دبلیو، باب اسفنجی و غیره ازجمله مدل‌های بازی فوق محسوب می‌شوند. برای آشنایی با بازی مونوپولی اینجا کلیک کنید.

بازی استراتژیک شطرنج

بازی استراتژیک شطرنج

شطرنج یک بازی و ورزش قدیمی و محبوب است که اولین‌بار در هندوستان ابداع و بازی شده است. این بازی دونفره اولین‌بار در زمان خسرو انوشیروان به ایران وارد شد و پس از آن به قدری در میان مردم با استقبال روبرو شد که آن را به عنوان یک ورزش در نظر گرفته و برای آن مسابقات داخلی و جهانی برگزار می‌شود.

این بازی بر روی صفحه مخصوص شطرنج و با استفاده از مهره‌های آن یعنی شاه، وزیر، رخ، فیل، اسب و سرباز انجام می‌شود. هر کدام از این مهره‌ها به شکل خاصی حرکت می‌کنند و می‌توانند مهره‌های حریف را بزنند،  هدف نهایی در این بازی مات کردن حریف است.

مات کردن یعنی ایجاد موقعیتی برای حریف که شاه او پس از کیش شدن، راهی برای رفع کیش نداشته باشد. البته در صورتی که یکی از بازیکنان تسلیم شود نیز بازی تمام می‌شود و زمانی این اتفاق می‌افتد که بازیکن شکست را اجتناب‌ناپذیر می‌بیند.

بازی شطرنج دارای سه بخش شروع بازی، وسط بازی و در نهایت آخر بازی است که هر کدام از این مراحل،  تاکتیک‌ها و استراتژی‌های مخصوص به خود را دارد. از جمله تاکتیک‌های مشهور شطرنج می‌توان به چنگال، آچمز و حرکات ویژه‌ای مانند حرکت آن‌پاسان، قلعه و ترفیع پیاده اشاره کرد.

سودوکو

سودوکو از دیگر بازی‌هایی است که افراد زیادی با آن آشنا هستند. این بازی را می‌توان در روزنامه‌ها نیز مشاهده کرد. سودوکو یا شمارش اعداد، نوعی بازی با اعداد محسوب می‌شود که برای موفقیت در این بازی لازم است اعداد به‌طور صحیح در ذهن بازیکن، سازماندهی شوند. بازی نامبرده را نیز می‌توان در گروه بهترین بازی فکری برای تقویت حافظه به شمار آورد که علاقه‌مندان می‌توانند به انجام این بازی بپردازند.

خرید بازی بدون گوشی دو نفره از شهر فکر

در این مقاله خواندیم که اگر قصد دارید از دنیای مجازی فاصله گرفته و بازی های فکری را جایگزین آن کنید، تخته نرد، شطرنج و منچ و مارپله بهترین گزینه ها هستند. فروشگاه اینترنتی شهر فکر بهترین بازیهای تخته نرد، شطرنج، منچ و ملزومات آن را با مناسب ترین قیمت و کیفیت در اختیار شما قرار می دهد. تمامی محصولات گارانتی رسمی و خدمات پس از فروش دارند و تمام پرداخت‌های اینترنتی در این سایت در بستری امن انجام می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *